1 juni 2016

Na een jaar hard werken zijn onlangs 24 nieuwe hotelkamers opgeleverd. Een aanwinst waar wij zeer trots op zijn. Inmiddels hebben al vele gasten kunnen genieten van de nieuwe ‘look and feel’ en het uitgewerkte comfort waar City Hotel de Jonge naar streeft.

De kamers zijn ruim van opzet en uiteraard van alle gemakken voorzien. Koffie en thee op de kamer, tv, gratis wifi en allen zijn voorzien van een airco. Inspringend op de nieuwe tendens van wensen van de gast is er gekozen om alle kamers uitsluitend van douches te voorzien, waarbij ook hier weer zo veel mogelijk aan ruimte is gedacht. Het interieur is van hoge kwaliteit, net als de luxe bedden van Auping, die allemaal met toppers zijn uitgevoerd.

Het totaal aantal kamers van City Hotel de Jonge komt hiermee op 57. Maar daar zal het niet bij blijven. De directie werkt momenteel hard aan nieuwe uitbreidingsmogelijkheden. Maar daarover later meer. Wij hopen dat u binnenkort eerst eens als gast op 1 van onze nieuwe kamers te mogen inchecken.