Reservation
Brinkstraat 85, Assen (+31) 0592 312 023

Kamer Boeken

Voor groepsreserveringen, speciale arrangementen en voor al u vragen kunt
u contact met ons opnemen via
+31 (0)592 312 023 of reserveringen@hoteldejonge.nl

 
 
 

Welkom

Wees welkom in Assen!
Midden in het gezellige centrum van Assen staat het gastvriendelijke City Hotel de Jonge, met in de directe nabijheid vele winkels en het DNK theater. Dit 4-sterrenhotel is sinds 1874 een begrip in de hoofdstad van Drenthe en omstreken, mede door de hoog gewaardeerde keuken en de gemoedelijkheid.

City Hotel de Jonge heeft 72 hotelkamers met elk hun eigen identiteit en beschikt tevens over een gezellige hotelbar/lobby, een sfeervol gerenoveerd restaurant en een ruim opgezet zalencentrum.

Geniet van de mooie, beschermde stadsgezichten tijdens het shoppen of maak een uitstapje naar unieke natuurgebieden zoals de Drentsche Aa, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Zowel op de fiets als te voet ontdekt u prachtige plekken, waar nog rust en stilte heersen.


 
 
 

Natuur en winkelplezier

Afgezien van het beroemde asfalt net buiten de Drentse hoofdstad en de weelderige Drentse natuur met de honderden fietspaden, is er in Assen nog zoveel meer te ontdekken. Sta in de binnenstad even stil bij het standbeeld van Bartje of loop met de blik naar beneden gericht langs de zogenaamde “struikelstenen”, waarop slachtoffers van de oorlog een naam kregen. In het Drents Museum, dat u eigenlijk niet over mag slaan tijdens een stedentrip Assen, ziet u onder andere bijzondere bodemvondsten uit de prehistorie. Tevens heeft het museum tijdelijke tentoonstellingen die zeer de moeite waard zijn. In de nabije toekomst zal een TT-museum geopend worden aan de Brinkstraat, naast het hotel.
Wilt u een stedentrip vol winkelplezier combineren met het verkennen van de Drentse natuurpracht, dan zit u op deze plek in Assen meer dan goed!


 
 

    Goede kamers, heerlijke bedden en prima sanitair. Ook het ontbijt is goed verzorgd! Hotel is gelegen midden in het centrum van Assen, ideaal voor een stedentripje en/of om de omgeving daar te verkennen.

  thumb carolinevanlier
  9/02/2018

    Kort zakelijk bezoek aan Assen. Bij aankomst even schrikken, geen hotel maar een bouwplaats, maar gelukkig aan de overkant een "dependance". Ruime, schone, nette kamer, buitengewoon geschikt voor een kort verblijf (werkbezoek of weekendje Assen). Ruime horeca-keus en wandelgebied in de directe omgeving. Tijdens de...Meer

  thumb Rob v
  6/27/2018
error: Content is beschermd.