Reservation
Brinkstraat 85, Assen (+31) 0592 312 023

Kamer Boeken

Voor groepsreserveringen en speciale arrangementen kunt
u contact met ons opnemen via
+31 (0)592 312 023 of reserveringen@hoteldejonge.nl

 
 

Welkom

Midden in het gezellige centrum van Assen staat het gastvriendelijke  City Hotel de Jonge, met in de directe nabijheid vele winkels en een theater. Dit 4-sterrenhotel is sinds 1874 een begrip in de hoofdstad van Drenthe en omstreken, mede door de hoog gewaardeerde keuken en de gemoedelijkheid.
City Hotel de Jonge heeft 57 hotelkamers met elk hun eigen identiteit en beschikt tevens over een gezellig hotelbar/lobby, een sfeervol restaurant en een ruim opgezet zalen centrum.

Wees welkom in Assen! Geniet van de mooie, beschermde stadsgezichten tijdens het shoppen of maak een uitstapje naar de unieke natuurgebieden zoals de Drentsche Aa, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Zowel op de fiets als te voet ontdekt u prachtige plekken, waar nog rust en stilte heersen.


 
 
 

Natuur en winkelplezier

Afgezien van het beroemde asfalt net buiten de Drentse hoofdstad en de weelderige Drentse natuur met de honderden fietspaden, is er in Assen nog zoveel meer te ontdekken. Sta in de binnenstad even stil bij het standbeeld van Bartje of loop met de blik naar beneden gericht langs de zogenaamde “struikelstenen”, waarop slachtoffers van de oorlog een naam kregen. In het Drents Museum, dat u eigenlijk niet over mag slaan tijdens een stedentrip Assen, ziet u onder andere bijzondere bodemvondsten uit de prehistorie. Maar er zijn meerdere leuke musea het bezichtigen waard. Wat dacht u van het Draaiorgelmuseum of het Stoottroepen Museum?
Wilt u een stedentrip vol winkelplezier combineren met het verkennen van de Drentse natuurpracht, dan zit u op deze plek in Assen meer dan goed!


 
 

    Op een regenachtige dag in Assen heerlijk koffie gedronken bij De Jonge. Bediening was vriendelijk en snel. Kranten op de leestafel in verschillende smaak. Heerlijke monchou taart bij de koffie. Helaas op tripadvisor geen aparte mogelijkheid om restaurant apart te beoordelen van het hotel.Meer

  thumb koekeloer
  12/01/2017

    3 overnachtingen gedaan in dit hotel. Al het personeel was superaardig en ook in het restaurant verstaat iedereen hun vak. De kamers zijn erg ruim en mooi. De bedden liggen heerlijk en een fijne grote tv aanwezig. Ook het ontbijt was top. Het enige minpuntje...Meer

  thumb
  1/01/1970